Cine ţi-a pus pozele aici??

Postat de Octav pe 29 ianuarie 2010 Etichete:

cine ti-a pus pozele aici?? yahoo ooooh Cine ţi a pus pozele aici?? http://realhot.001webs.com/profile.php?user=ID-ul_tau

Dacă ai primit un astfel de mesaj pe messenger, în nici un caz nu intra pe siteul indicat în mesaj. Curioşii sunt întampinaţi la accesarea link-ului de o pagină cu titlul “Profilul tău porno” şi în cu următorul mesaj:

Aceasta pagina nu se poate afisa deoarece nu aveti instalata ultima versiune de Adobe Shockwave player.

Dând click pe bara de atenţionare veţi fi redirecţionaţi spre un site de pe care poate fi luată “soluţia” pentru vizualizarea acelei pagini. Odată lansat, virusul îşi asigură rularea la fiecare pornire a Windows-ului şi creează mai multe fişiere:

%System%\pxdr.exe
%System%\YahooAuth2.dll

In plus, virusul trimite mass-uri prin Yahoo! Messenger, mesajul fiind cel indicat mai sus. Iată cum puteţi scăpa de acest virus:

  • Descărcaţi ComboFix.
  • Creaţi un fişier nou de tip text (cu numele CFScript.txt) şi scrieţi în el ce e mai jos în citat
  • File::
    C:\Windows\system32\pxdr.exe
    C:\Windows\system32\YahooAuth2.dll

  • Trageţi fişierul CFScript.txt peste ComboFix.exe aşa cum e arătat în poza de mai jos:
  • CFScript Cine ţi a pus pozele aici??

  • Rulaţi ComboFix (e posibil să pornească automat după drag and drop). Vă va întreba dacă să înceapă curăţirea. Confirmaţi cu Yes de fiecare dată. Nu-l opriţi în timp ce scanează şi dezinfectează sistemul. E posibil ca în timpul rulării lui desktop-ul să dispară, dar nu vă îngrijoraţi. La final PC-ul va fi restartat.

Comentarii

Pagini: « 1 2

Postat de Octav ROMANIA Windows 7 Internet Explorer 8.0 pe 2 februarie 2010

pe windows 7 nu merge……..dc oare????????????:((

Postat de floryn ROMANIA Windows 7 Mozilla Firefox 3.6 pe 6 februarie 2010

si dac l-am deschis de pe i-phone?!
se intampla ceva?!
am acu virusi pe i-phone?!

Postat de chocolina ROMANIA Mac OS X Safari 531.9 pe 11 februarie 2010

va rog raspundeti! dak l-am deschis de pe iphone? ce efec are?

Postat de milena UNITED KINGDOM Windows 7 Internet Explorer 8.0 pe 26 februarie 2010

@milena: nu are nici un efect, este un virus pt Windows.

Postat de Octav ROMANIA Windows 7 Internet Explorer 8.0 pe 26 februarie 2010

Pagini: « 1 2

Adauga un comentariu

(necesar)

(necesar)

:) :( :d :* :p :"> :(( :d/ :x ;) :o :-? :- :-w x( :)) =))